EYP Croatia

Najava zasjedanja: 10. regionalno zasjedanje EPMH-a – Zadar 2017

zadarNeizmjerno nam je zadovoljstvo najaviti 10. Regionalno zasjedanje Europskog parlamenta mladih Hrvatske koje će se održati u Zadru od 25. do 28. svibnja 2017. godine.
 
Tijekom tri dana zasjedanja, u Zadru će se okupiti mladi ljudi iz čitave Hrvatske, ali i iz cijeloga svijeta. Oni će međusobno razmjenjivati ideje i vizije o budućnosti Europe te sklapati prijateljstva izvan granica vlastite zemlje. Raspravljat će o aktualnim temama vezanima za društvene, socijalne i ekonomske probleme u Hrvatskoj i Europi te sastaviti rezolucije o kojima će raspravljati.

Zasjedanje u Zadru jedno je u nizu regionalnih zasjedanja u 2017. godini. Počeli smo s regionalnim zasjedanjima u 2016. godini u Krapini, Sisku, Varaždinu, Vukovaru te u 2017. godini u Zagrebu te smo tako obuhvatili većinu kontinentalne Hrvatske. Sada želimo dati priliku mladim i poduzetnim ljudima u Zadarskoj županiji da se uključe i aktivno sudjeluju u Europskom parlamentu mladih, kako na zasjedanjima u Hrvatskoj tako i unutar cijele Europe.

Ovu vrstu neformalnog obrazovanja još jednom dovodimo u Zadar kako bismo potaknuli još više srednjoškolaca iz Zadra i Zadarske županije da se uključe u aktivnosti koje Hrvatska nudi, napreduju kao mlade osobe koje razmišljaju „izvan kutije“ i poboljšavaju svoje znanje engleskog jezika.
Vidimo se na moru! ?

%d bloggers like this: