EYP Croatia

Slavonski Brod – 27. nacionalno zasjedanje EPMH-a

“Reconstructing roads towards integrity”

untitled-1

Čast nam je najaviti da će se 27. nacionalno zasjedanje Europskog parlamenta mladih Hrvatske održati u Slavonskom Brodu. Zasjedanje će trajati četiri dana, od 30. ožujka do 2. travnja 2017. i okupit će oko stotinu mladih iz svih krajeva Hrvatske te iz cijele Europe.

Temu zasjedanja, “Reconstructing roads towards integrity”, odabrali smo zato što savršeno dočarava cilj koji želimo postići organizirajući ga upravo u Slavonskom Brodu, upravo u ovom trenutku. Slavonski Brod najvažnija je luka na rijeci Savi i šesti najveći grad u Hrvatskoj, a odabrali smo ga kao lokaciju upravo zato što smo zaključili kako je najbolje mjesto da zaključimo niz fenomenalnih zasjedanja usmjerenih na kontinentalni dio Hrvatske. Na nacionalno zasjedanje bit će pozvano više od 60 delegata koji su sudjelovali na 5 prethodnih regionalnih zasjedanja. Želja nam je u jednom gradu okupiti delegate iz različitih škola, gradova i potpuno različitih sredina kako bi im pomogli pronaći zajednički jezik te kako bi dokazali da hrvatska mladež može raditi zajedno razmišljajući o zahtjevnim pitanja i rješavajući probleme u vezi svoje budućnosti, bez obzira odakle dolaze. Ovo je također savršen opis našeg loga – različiti dijelovi savršeno funkcioniraju kao cjelina.

Vjerujemo da su odnosi uspostavljeni između mladih sudionika savršen način da potaknemo daljnji razvoj i prosperitet, kako u zemlji tako i u inozemstvu.

Vidimo se u Slavonskom Brodu! ❤️

%d bloggers like this: